Dakwerkzaamheden

Snel en vakkundig

loodgieter-mota

Herstelt en voorkomt dakproblemen

Het dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een pand. Het is beeldbepalend voor de uitstraling van het gebouw, maar vooral biedt het bescherming tegen de invloed van weer en wind. Een goed onderhouden dak is dus een absolute noodzaak. Een klein mankement kan al grote nadelige gevolgen hebben. Woont u in de regio Den Haag? Schakel dan MOTA Installatie in Den Haag in! MOTA Installatie voorkomt of herstelt problemen aan het dak. Snel en vakkundig.

Dak lek?

Heeft uw dak last van lekkage, zitten er scheuren of rot in het dakhout of moet de goot vervangen worden? Neem dan direct contact op met MOTA Installatie in Den Haag! Wij verrichten alle voorkomende dakwerkzaamheden in de regio Den Haag. Niet alleen reparatie, maar ook voor dakinspectie, renovatie en nieuw- en uitbouw zoals een dakkapel of erker kunt u bij ons terecht.

Renovatie en onderhoud

Heeft uw dakbedekking zijn langste tijd gehad en is het de hoogste tijd voor vervanging? MOTA Installatie in Den Haag herstelt of vervangt onder andere het zink- en loodwerk, bitumen dakbedekking, dakpannen en dakgoten. Gedeeltelijk of over het gehele dak. Alles met kennis van zaken en vanzelfsprekend in goed overleg met u als opdrachtgever.

Licht en lucht met MOTA Installatie

Een dakraam, erker of dakkapel is een verrijking voor uw woning. Het zorgt voor meer licht, frisse lucht en ruimte in huis, heeft een waardeverhogend effect en bevordert het woongenot. MOTA Installatie verzorgt het plaatsen van alle soorten nieuwe dakelementen. We helpen u graag bij het maken van een keuze of het uitwerken van uw idee├źn, tot en met de uitvoering en afwerking. Woont u in de regio Den Haag en wilt u een uit- of verbouwd van het dak? Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op!

Problemen aan het dak? Bel dan 06-40314977.

Spoedklus

Heeft u een spoedklus? Bel ons dan via 06-40314977 en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Volg ons

Installatiebedrijf MOTA

Driebergenstraat 267
2546 BG Den Haag
Tel. 0640314977
info@mota-installatie.nl
K.v.K. 27196846
BTW nr. 144590682B01