Riool

Ontstoppen en reparatie

loodgieter

Riool ontstoppen in Den Haag en omstreken

Is uw riool of afvoer verstopt? Dat is geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met spoed om uw riool of afvoer te ontstoppen. Ook als uw riolering is verzakt of gebroken dan bent u bij Installatiebedrijf MOTA in Den Haag in goede handen. Wij zorgen voor het ontstoppen, afgraven en reparatie zodat u weer snel met een gerust gevoel overtollig water kunt wegspoelen.

Verstopping in Den Haag en omgeving

Loopt het water in de afvoer of gootsteen niet meer door? Blijft het water in het toilet staan? Dat is erg vervelend. Onze loodgieter uit Den Haag helpt u graag met ontstoppen. Wacht niet te lang en neem gerust contact met ons op. Hoe sneller wij de ontstopping verhelpen, hoe kleiner de kans dat er verdere lekkage of waterschade ontstaat aan uw woning.

Riool ontstoppen

Heeft u alles al geprobeerd om uw gootsteen of toilet te ontstoppen, maar lijkt het geen effect te hebben? Dan is de kans groot dat de verstopping niet in de afvoer, maar in het riolering ligt. Woningeigenaren en vve’s in Den Haag en omstreken kunnen altijd contact met ons opnemen om dit op te lossen.

Onze vakkundige collega’s zullen eerst het riool inspecteren met camera’s. Daarna zullen zij de oorzaak wegnemen. Bijvoorbeeld om hier doorheen te boren met mechanische boren of door een grote waterdruk op te bouwen zodat de ontstopping losschiet.

Reparatie riool

In het geval van een lekkage of verzakking, helpt Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag om het riool weer te herstellen. Daartoe gebruiken we kleine graafmachines om de riolering op uw grondgebied beter aan te laten sluiten op de gemeentelijk riolering. Na de reparatie is uw riool ontstopt en kunt u weer met een gerust gevoel gebruikmaken van uw sanitair en andere waterafvoer.

Offerte riool ontstoppen

Woont u in de regio Den Haag? Neem dan gerust contact met ons als uw afvoer of riool is verstopt. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe, nemen de schade op en brengen een offerte uit. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

ontstopper

Volg ons

Installatiebedrijf MOTA

Eleveldstraat 15
2545KE Den Haag
Tel. 06-40314977
info@mota-installatie.nl

K.v.K. 27196846
BTW nr. 144590682B01