Sanitair

Renovatie en reparatie

loodgieter

Renovatie badkamer in Den Haag en omgeving

Is uw badkamer verouderd of aan vervanging toe? Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag verzorgt een complete metamorfose aan uw bad- of doucheruimte. Wij doen alles voor u: van het technische leidingwerk tot het vakkundig plaatsen van de tegels en uw nieuwe sanitair. Neem daarom gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken. Dan sturen wij u een offerte op maat.

Advies renovatie in Den Haag en omstreken

De meeste van onze klanten in Den Haag en omstreken hebben zich al laten inspireren door het internet en weten precies wat zij willen. De een wil graag een klassieke badkamer met lichte tegels en een ingebouwde badkuip of praktische douchecabine. De ander wil juist een luxe wellnessruimte met grote donkere tegels, een heerlijke stortdouche en vloerverwarming. Geef uw wensen aan ons door, of laat u adviseren over de renovatie van uw droombadkamer door onze medewerkers.

sanitair

Renovatie leidingwerk

Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag regelt alles voor de renovatie van uw badkamer. Wilt u een waterkraan verplaatsen naar een andere plek, een toilet toevoegen aan de doucheruimte op de bovenverdieping of een tweede badkamer aanleggen? Of heeft u juist een lekkage en moet het leidingwerk worden vervangen? Onze vakmannen leggen het leidingwerk aan volgens de laatste bouwkundige eisen en werken dit keurig af. Zo geniet u zorgeloos van uw nieuwe bad- of doucheruimte.

Sanitair en inrichting

Voor de inrichting kunt u zelf producten bestellen, of u maakt een keuze uit het brede assortiment van Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan de tegels op de vloer en aan de muur, maar ook aan de inrichting zoals een bad, douche, toilet, spiegel, ingebouwde badkamerkasten en meer. We hebben een breed assortiment voor budgetprijzen tot luxe badkamerproducten. Vraag ons gerust naar de scherpe prijzen en laat u inspireren door het brede aanbod.

Offerte renovatie badkamer

De renovatie van uw badkamer is in goede handen bij Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag. Vertel ons uw wensen voor uw nieuwe badkamer en wij nemen contact met u op voor een offerte op maat.

Volg ons

Installatiebedrijf MOTA

Eleveldstraat 15
2545KE Den Haag
Tel. 06-40314977
info@mota-installatie.nl

K.v.K. 27196846
BTW nr. 144590682B01