Totale woningrenovatie

Woningrenovatie van a tot en met z

loodgieter-mota

MOTA installatie voor totale woningrenovatie

Komt u stopcontacten te kort in uw woonkamer? Wordt het tijd voor het vervangen van het leidingwerk? Of wilt u de hele woning grondig aanpakken? Bij MOTA Installatie uit Den Haag bent u aan het juiste adres voor woningrenovatie van a tot en met z: van het vervangen van het sanitair tot en met het verduurzamen, strippen en renoveren van de complete woning.

Professioneel advies

De beslissing om je huis ingrijpend aan te pakken, gaat niet over één nacht ijs. Zoiets vraagt grote aandacht, veel tijd en een gedegen planning. MOTA Installatie in Den Haag beschikt over een zeer ruime expertise en ervaring en staat u met raad en daad terzijde met een professioneel advies. Op ons kunt u vertrouwen. We komen in de regio Den Haag graag een keer langs om de situatie ter plekke te bekijken en zetten in goed overleg uw ideeën om in concrete plannen.

Coördinatie vanuit één punt

Of het nu gaat om de renovatie van een enkele kamer of het geheel renoveren van een woning: bij MOTA Installatie in Den Haag bent u verzekerd van een goede en gestroomlijnde coördinatie en een eerlijke en heldere communicatie. Dankzij onze ervaring, deskundigheid en een groot netwerk, houden wij de meeste werkzaamheden in eigen hand. U heeft daarom te maken met slechts één aanspreekpunt, waar u met al uw vragen terecht kunt.

Woont u in de regio Den Haag? Schakel dan MOTA Installatie voor uw woningrenovatie. U bent verzekerd van een geslaagde aanpak, met een resultaat waar u jaren plezier van heeft!.

Offerte woningrenovatie

MOTA installatie in Den Haag helpt u graag bij de renovatie van uw woning. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op voor een complete en transparante offerte op maat.

Spoedklus

Heeft u een spoedklus? Bel ons dan via 06-40314977 en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Volg ons

Installatiebedrijf MOTA

Driebergenstraat 267
2546 BG Den Haag
Tel. 0640314977
info@mota-installatie.nl
K.v.K. 27196846
BTW nr. 144590682B01