Verwarming

Cv-ketel onderhoud, reparatie en vloerverwarming

loodgieter

Cv-ketel en verwarming in Den Haag en omstreken

U wilt graag genieten van een aangenaam warm huis, warme voeten en een hete douche. Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag verzorgt de complete installatie van uw centrale verwarming, zodat u hiervan blijft genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw centrale verwarming, cv-ketel of de aanleg van vloerverwarming.

Centrale verwarming

Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag verzorgt de installatie van de complete centrale verwarming in uw woning. Wij leggen centrale verwarming aan in de ruimtes die hier nog niet op zijn aangesloten. Ook vervangen we onderdelen van het systeem als dat nodig is, zoals de cv-ketel, geiser, waterleidingen en radiatoren.

Cv-ketel en onderhoud

De cv-ketel is het centrale punt waar het hele systeem van verwarming en warm water wordt aangestuurd. Het is belangrijk om uw cv-ketel minimaal één keer per jaar laat controleren door een erkende installateur in Den Haag. Zo voorkomt u storingen en weet u zeker dat u geen gevaar loopt in verband met het levensgevaarlijke gas koolmonoxide. Onze monteur uit Den Haag controleert dit graag voor u.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u uw oude cv-ketel wilt vervangen. Kies bijvoorbeeld voor een energiezuinig model, zodat u veel kosten bespaart op onderhoud én uw energierekening. Neem contact met ons op voor meer informatie over een nieuwe cv-ketel, of sluit een voordelig onderhoudscontract bij ons af.

Storing cv-ketel Den Haag en omgeving

Heeft u een storing aan uw cv-ketel? Ook zonder onderhoudscontract bent u welkom bij Installatiebedrijf MOTA in Den Haag. Blijf niet in de kou zitten, maar bel direct met een van onze medewerkers: 06-40314977.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor extra comfort in huis. Wij leggen vloerverwarming aan in één of meerdere kamers. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Zo heeft u geen koude voeten als u ’s morgens uit bed stapt. U heeft keuze uit twee soorten vloerverwarming: via warm water of elektrisch. Vloerverwarming via warm water is het meest gebruikelijk, omdat u hiermee direct een groter oppervlak verwarmt. Deze sluiten we aan op uw centrale verwarming. Na het aanleggen van de vloerverwarming testen onze vakmannen uit Den Haag of alles goed werkt. Daarna werken zij uw vloer weer keurig af, zodat u deze weer in gebruik kunt nemen.

Elektrische vloerverwarming is ook een mogelijkheid. Dit leggen wij vooral aan voor kleinere ruimtes, zoals een badkamer. Het voordeel hiervan is dat u de temperatuur heel gemakkelijk zelf instelt. Zet de vloerverwarming aan kort voordat u gaat douchen of in bad gaat. Zodra u klaar bent, voelt u direct het comfort van de warme tegels.

Meer weten over uw cv-ketel of centrale verwarming?

Heeft u een storing aan uw cv-ketel en woont u in Den Haag of omstreken? Bel ons dan direct op 06-40314977. Ook voor andere vragen over uw cv-ketel, centrale verwarming of vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier in en wij sturen u een offerte op maat.

Volg ons

Installatiebedrijf MOTA

Eleveldstraat 15
2545KE Den Haag
Tel. 06-40314977
info@mota-installatie.nl

K.v.K. 27196846
BTW nr. 144590682B01