Water & Gas

Waterleidingen, lekkages en gaslekken

Veiligheid boven alles

Wilt u uw waterleiding of gasleiding compleet vervangen of uitbreiden? Of heeft u juist een gaslek of lekt uw waterleiding? Schakel dan de loodgieter in van Installatiebedrijf MOTA. Wij zorgen dat u uw water- en gasleidingen veilig kunt gebruiken, zodat uw woning weer van alle gemakken is voorzien.

Loodgieter voor waterleiding

De loodgieter helpt u met alle wensen rondom uw waterleiding. Wij leggen een nieuwe waterleiding aan voor nieuwbouwprojecten. Ook verleggen we uw bestaande waterleiding, bijvoorbeeld als u een extra badkamer wilt aanleggen, een tweede toilet in huis plaatst of een extra natte ruimte in uw horecagelegenheid nodig heeft. Wij plaatsen ook direct een nieuwe wastafelkraan of een nieuwe mengkraan voor douche en bad. Is uw waterleiding verouderd en aan vervanging toe? De loodgieter in Den Haag zorgt dat alles volgens de laatste veiligheids- en kwaliteitseisen wordt aangelegd. De loodgieter werkt altijd volgens de NEN-certificering.

Contact loodgieter

Vraag vrijblijvend informatie op. Onze loodgieter in Den Haag stuurt u snel een offerte op maat.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lekkage in Den Haag en omgeving

Heeft u een lekkage? Blijf daar niet mee zitten. Onze loodgieter in Den Haag spoort het probleem op en repareert het lek. Ook als u een lekkage aan het dak heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij verrichten ook dakwerkzaamheden in Den Haag en omgeving.

Installateur voor gasleiding

Ook voor de aanleg of vervanging van uw gasleiding kunt u terecht bij de installateur van Installlatiebedrijf MOTA. Eventueel vervangen wij direct uw cv-ketel. Na de aanleg van de gasleiding controleert de installateur deze uitvoerig voordat u deze in gebruik kunt nemen. Dankzij deze extra veiligheidsmaatregelen kunt u weer zorgeloos genieten van uw cv en kookstel.

Gaslek in Den Haag en omstreken

Heeft u een vermoeden van een gaslek? Schakel direct uw installateur van MOTA in. Wij controleren uw gasleiding met de modernste apparatuur op gasdichtheid. Zo speuren wij snel een eventueel lek op en repareren deze ter plekke.

Vermoedt u een gaslek? Bel direct op: 06-40314977.

Herstelt en voorkomt dakproblemen

Het dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een pand. Het is beeldbepalend voor de uitstraling van het gebouw

Verwarming

Vloerverwarming zorgt voor extra comfort in huis. Wij leggen vloerverwarming aan in één of meerdere kamers.

Vraag een offerte aan

Als u vragen heeft over deze werkzaamheden, of u wilt gebruik maken van één van onze diensten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan iedere dag voor onze klanten klaar.