CV-onderhoud

Cv-ketel onderhoud, reparatie en vloerverwarming

Cv-ketel en verwarming in Den Haag en Omstreken

Bent u op zoek naar een bedrijf wat u van dienst kan zijn met CV-onderhoud? Goed dat u dan een kijkje komt nemen op onze site. Wij kunnen u namelijk direct van dienst zijn bij CV ketelonderhoud, maar ook bij het plaatsen en installeren van uw CV ketel. Misschien is er een storing en dan zit u in de kou, erg vervelend! Maar gelukkig kunt u een beroep doen op ons en dan zorgen wij dat de oorzaak op wordt gespoord. We lossen ook het probleem direct voor u op, u kunt echt op ons rekenen! U wilt graag genieten van een aangenaam warm huis, warme voeten en een hete douche. Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag verzorgt de complete installatie van uw centrale verwarming, zodat u hiervan blijft genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw centrale verwarming, cv-ketel of de aanleg van vloerverwarming!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

CV ketelonderhoud

Veel mensen zijn zich er niet zo van bewust, maar CV onderhoud is erg belangrijk. De cv-ketel is het centrale punt waar het hele systeem van verwarming en warm water wordt aangestuurd. Het is belangrijk om uw cv-ketel minimaal één keer per jaar laat controleren door een erkende installateur in Den Haag. Zo voorkomt u storingen en weet u zeker dat u geen gevaar loopt in verband met het levensgevaarlijke gas koolmonoxide. Onze monteur uit Den Haag controleert dit graag voor u. Daarom moet u er snel werk van maken zodat uw CV ketel snel gecontroleerd kan worden door onze ervaren installateurs.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u uw oude cv-ketel wilt vervangen. Kies bijvoorbeeld voor een energiezuinig model, zodat u veel kosten bespaart op onderhoud én uw energierekening. Neem contact met ons op voor meer informatie over een nieuwe cv-ketel, of sluit een voordelig onderhoudscontract bij ons af. Zo ziet u maar, een bedrijf waar alles wat met uw CV ketel te maken heeft geregeld kan worden.

CV onderhoud

Wat houdt CV onderhoud precies in? Uw CV ketel moet nagekeken worden om na te gaan of dat alle onderdelen nog in orde zijn. Alles moet een keer schoon worden gemaakt en dat kunnen onze installateurs doen. Dit wordt minimaal een keer per jaar aangeraden, maar bij twijfel kan het altijd vaker. U kunt altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u verder. Heeft u een storing aan uw cv-ketel? Ook zonder onderhoudscontract bent u welkom bij Installatiebedrijf MOTA in Den Haag. Blijf niet in de kou zitten, maar bel direct met een van onze medewerkers.

Meer weten over uw cv-ketel of centrale verwarming?

Heeft u een storing aan uw cv-ketel en woont u in Den Haag of omstreken? Bel ons dan direct op 06-40314977. Ook voor andere vragen over uw cv-ketel, centrale verwarming of vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier in en wij sturen u een offerte op maat.

Herstelt en voorkomt dakproblemen

Het dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een pand. Het is beeldbepalend voor de uitstraling van het gebouw

Verwarming

Vloerverwarming zorgt voor extra comfort in huis. Wij leggen vloerverwarming aan in één of meerdere kamers.

CV aanleggen

Door wie laat u uw CV aanleggen? Dit kunt u het beste laten doen door onze installateurs. Zij weten wat ze moeten doen, kunnen in korte tijd veel werk verzetten en beschikken over de juiste materialen. Maar vooraf weet u ook waar dat u aan toe bent, financieel gezien. We vinden het belangrijk dat u inzicht heeft in de te maken kosten. Maar wist u dat wij ook vloerverwarming aan kunnen leggen? Dit zorgt voor extra comfort in huis. Wij leggen vloerverwarming aan in één of meerdere kamers. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Zo heeft u geen koude voeten als u ’s morgens uit bed stapt. U heeft keuze uit twee soorten vloerverwarming: via warm water of elektrisch.

Vloerverwarming via warm water is het meest gebruikelijk, omdat u hiermee direct een groter oppervlak verwarmt. Deze sluiten we aan op uw centrale verwarming. Na het aanleggen van de vloerverwarming testen onze vakmannen uit Den Haag of alles goed werkt. Daarna werken zij uw vloer weer keurig af, zodat u deze weer in gebruik kunt nemen. Elektrische vloerverwarming is ook een mogelijkheid. Dit leggen wij vooral aan voor kleinere ruimtes, zoals een badkamer. Het voordeel hiervan is dat u de temperatuur heel gemakkelijk zelf instelt. Zet de vloerverwarming aan kort voordat u gaat douchen of in bad gaat. Zodra u klaar bent, voelt u direct het comfort van de warme tegels. Alleen maar prettig dus dat u hier ook gebruik van kunt maken! U gunt uzelf toch ook wel meer comfort en aangename warmte in de woning?

CV ketel installeren

Kunt u een nieuwe CV ketel installeren of laat u het liever doen? Het is fijner als u dit kunt laten doen. Onze ervaren installateurs staan dag in dag uit u klaar en kunnen u snel van dienst zijn. Daarnaast kunnen zij u uitleggen hoe dat zij te werk gaan en wat de kosten zijn. Als u dus een nieuwe CV ketel heeft en deze moet nog geïnstalleerd worden, dan hoeft u maar contact op te nemen en dan komen wij naar u toe om u verder te helpen.

CV installateur Den Haag

De beste CV installateur Den Haag heeft u nu gevonden. Installatiebedrijf MOTA uit Den Haag verzorgt de installatie van de complete centrale verwarming in uw woning. Wij leggen centrale verwarming aan in de ruimtes die hier nog niet op zijn aangesloten. Ook vervangen we onderdelen van het systeem als dat nodig is, zoals de cv-ketel, geiser, waterleidingen en radiatoren.

Heeft u een storing aan uw cv-ketel en woont u in Den Haag of omstreken? Bel ons dan direct! Ook voor andere vragen over uw cv-ketel, centrale verwarming of vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier in en wij sturen u een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Als u vragen heeft over deze werkzaamheden, of u wilt gebruik maken van één van onze diensten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan iedere dag voor onze klanten klaar.