Verwarming onderhoud!

Cv-ketel onderhoud, reparatie en vloerverwarming

Verwarming onderhouden

Als je centrale verwarming regelmatig onderhouden wordt, kan je ervan verzekerd zijn dat je comfortabel en energiezuinig kunt verwarmen. Een goed onderhouden verwarmingsinstallatie zorgt ervoor dat je minder last hebt van storingen en dat je minder geld uitgeeft aan energiekosten. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van je verwarmingsinstallatie.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Onderhoud centrale verwarming

Een van de belangrijkste onderdelen van verwarming onderhoud is het jaarlijks laten nakijken van je verwarmingsinstallatie door een professioneel installateur. Zij kunnen eventuele problemen op tijd opsporen en verhelpen, voordat deze uit de hand lopen. Zo voorkom je dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien is het verplicht om je verwarming elk jaar te laten nakijken als je een huurwoning hebt.

Daarnaast is het aan te raden om de radiatoren te laten ontluchten en de leidingen te laten controleren op lekken. Als de radiatoren niet goed ontlucht zijn, werkt de verwarming minder efficiënt en betaal je meer voor je energiekosten. Leidingen die lekken kunnen leiden tot wateroverlast en hoge reparatiekosten.

Het is ook aan te raden om de verwarmingsketel periodiek te laten onderhouden door een professioneel installateur. Zij kunnen de ketel nakijken op eventuele gebreken en deze verhelpen voordat ze tot grotere problemen leiden. Ook kunnen ze het vermogen van de ketel controleren en aanpassen indien nodig.

Herstelt en voorkomt dakproblemen

Het dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een pand. Het is beeldbepalend voor de uitstraling van het gebouw

Verwarming

Vloerverwarming zorgt voor extra comfort in huis. Wij leggen vloerverwarming aan in één of meerdere kamers.

Vraag een offerte aan

Als u vragen heeft over deze werkzaamheden, of u wilt gebruik maken van één van onze diensten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan iedere dag voor onze klanten klaar.